Skjærgårds Music & Mission Digital Festival

Opplev Skjærgårds Music & Mission Digital Festival Live på Oksøya. Kan vi ikke dra på Risøya og oppleve festival i sommer så la oss ha festival på Oksøya leirsted. Vi streamer live Skjærgård digital Festival fra start til slutt. Salg av Hamburgere (Gregers) og Nachos tallerken

Hovedarrangør: SG-Live Porsgrunn
Medarrangør: Acta Telemark

3.- 5. juli 2020 arrangeres historiens første Skjærgårds Music and Mission Digital Festival. Festivalen vil bli live-streamet døgnet rundt, fra fredag kveld til søndag formiddag, og programmet vil skje fra tre ulike scener. Det blir konserter med norske og utenlandske artister, det blir morgenmøter lørdag og søndag morgen, happening fredag og lørdag kveld, kirkekaffe, LIVE Quiz og basar. Denne helgen kommer til å bli smekkfull av både tull og tøys og alvor, og vi gleder oss veldig! For mer og stadig oppdatert informasjon; se sgmm.no og følg Skjærgårds M&M på sosiale medier. 

Smittevern vil bli fulgt.

Festival pass kr 100,- (SG-live medlemmer gratis)

Overnatting inkl enkel Frokost kr 150,- pr døgn
Laken, putevar og dynetrekk (sovepose) tas med grunnet smittevern.

Påmelding:
Send navn,telefonnummer og om du er SG-live medlem til: festival@oksoya-leirsted.no