Hei, en liten hilsen fra «kontoret».

Jeg har nå vært i tjeneste som regionleder i halv stilling siden mars, og det fortsetter nok slik i alle fall ut august. Jeg har besøkt noen av dere, men ikke så mange jeg skulle ønske, korona har vært til hinder for det. Men snart er det over. Ta gjerne kontakt med meg med tanke på besøk. Det er jo begrenset hva en får til innenfor en halv stilling, men jeg kommer på besøk så sant det lar seg gjøre.

Sommeren.
Vi har avlyst Oksøyastevnet søndag 6. juni. Men vi håper å kunne gjennomføre leirsesongen. Mange er påmeldt, og det er gjort et grundig forarbeid. Vi er klar over at ting kan skje som gjør at vi må innstille på kort varsel, men ber om at vi skal kunne gjennomføre. Bil og MC-treffet som skulle finne sted 12. juni går dessverre ut. Bestemmelen om ikke å møtes til arrangementer fra forskjellige kommuner er blant de ting som gjør det umulig. Trovasslistevnet er berammet til 22. august, vi venter i spenning på om det går som planlagt. Mer info kommer.

Årsmøte
Som tidligere gjort kjent blir det årsmøte i regionen lørdag 25. september i Hauges Minde, Skien. Håper dere har satt av dagen. Innkallingen går ut rett etter sommerferien.

Galleri Normisjon
Vår egen avdeling av Galleri Nomisjon blir nå virkelighet. Dette er bruktbutikk på nett til inntekt for arbeidet i regionen. Vi trenger ting å selge. Dersom du har noe å bidra med kan du kontakte Terje Sneltvedt på 909 66 305. Foreløpig får vi bruke et rom på Hauges Minde som lager.

Gaver
En hjertelig takk til dere som gir gaver til arbeidet, enten det er av og til eller på fast basis, og enten det gjelder arbeidet lokalt eller misjonsarbeid i andre land. Gud velsigne dere! Ikke glem oss selv om det blir sommer og ferietid.

Guds fred!
Hilsen Ulf Børje Rahm, regionleder.