Midt-Norsk Mannshelg på IMI Stølen 4.-6. februar 2022

En populær helg forbeholdt menn! Her kan menn være menn, og sammen dyrker vi fellesskapet med hverandre og Gud. Nå prøver vi leir i februar!

Velkommen til Midt-Norsk Mannshelg på IMI Stølen, Oppdal 4.-6. februar 2022.

Tema: «Guds nærhet i min hverdag»

Talere: Olav Slåtten og Gunnar Dehli (Fatherheart Ministries)

Lovsang: Alf Inge Wang med venner

Spennende undervisning ? Avslapping / Ski / Curling ? Fellesskap

INNHOLD:
Samlinger med lovsang og taler.
Historier fra menns hverdagsliv.
Gode måltider, sosialt fellesskap og muligheter til ski, curling eller andre uteaktiviteter.Alt i en trygg, avslappende
og åpen atmosfære.

ANKOMST:
Fredag 4. februar fra kl. 18:00 – Kveldsmat kl. 19:00

AVSLUTNING:
Søndag 6. februar etter middag kl. 13:30.

PRISER: (hele helga m/overnatting & mat)
– Rom med eget bad: kr. 2050,-
– Rom m/vask og i Fredly hytta: kr. 1750,-
– Rom i Bakketun-hytta: kr. 1500,-
– Eneromstillegg hytter: kr. 200,-
– Eneromstillegg inne: kr. 300,-
(enerom inne kun hvis ledig kapasitet)
– Tillegg for sengetøy: kr. 100,-
– Bo privat/hjemme, inkl. all mat og
opplegg på MI Stølen: kr 1050,-Betaling ved ankomst (kort eller kontant)

Ta kontakt på post@imi-stolen.no eller 72 42 13 70 ved spørsmål eller meld deg på her.
Last ned flyer her

Info om Olav Slåtten og arbeidet han og kona står i:
Unni og Olav Slåtten er bosatt på Gjøvik og har fått et spesielt kall til å formidle Guds Farshjerte til Guds folk. De er tilsluttet Fatherheart Ministries og reiser også en del internasjonalt med dette budskapet. Til vår weekend denne gangen er det Olav som kommer.
Vi har utfordret Olav og Unni til å skrive litt og fortelle oss hva det hele går ut på:
Når vi skal skrive litt om oss selv er det fint at vi kan skrive om Fars uendelige kjærlighet og Kristi nåde for det er svært virkelig for oss. Møte med Gud som Far har gjort en så stor forskjell i livene våre. Det er en kjempestor forskjell på å vite at Gud er en god Far og så å erfare denne kjærligheten. Vi har erfart denne kjærligheten og for meg (Olav) gjorde den kjærligheten at livet ble helt forandret. Jeg strevde med skam og at jeg ikke greide å falle til ro innvendig. Følelsen av å være delvis mislykket var med meg selv om jeg sett utenfra hadde et såkalt vellykket liv som pastor og leder for enhetsarbeidet i byen. Jeg fikk en «hjemkomst» for 20 år siden, en mektig erfaring av at Far tok meg hjem og kalte meg sønn. Det veldig farløse i meg begynte å slippe taket og for en lang tid var min eneste bønn: «Takk for at jeg får være din sønn, Far!»
Dette var en hjerteåpenbaring og vi tror at all åpenbaring begynner med hjertet. Kunnskap er bra men det er først når hjertet ser at det skapes forandring i livet. Denne hjerteåpenbaringen som vi begge hadde og har, ble etter hvert mer og mer fundert i Guds Ord. Vi så i Bibelen mye som vi ikke hadde sett før, det var som om Bibelen nesten ble en ny bok!
Det har vært rikt å ha disse Farskjærlighets-skolene i mange land og ikke minst i Afrika hvor farløshet er til dels overveldende, men vi kjenner at det vi er gitt å forkynne bringer håp og tro og at budskapet bringer varig forandring i mennesker overalt, også i Norge. Så vi er grenseløst takknemlige for å få lov til å stå i en slik tjeneste.

Gunnar Dehli,  som også blir med og forkynner på Mannshelga i år, har i en årrekke stått sammen med Unni og Olav Slåtten og flere i Fatherheart Ministries om å arrangere Guds Farshjerte-skoler både i Norge og i andre land.