AVLYST: Vinterferieleir for familier på IMI Stølen 19.-21. februar 2021

Vinterferieleir for familier 2021 er dessverre avlyst pga. korona-situasjonen.

God vinterferiestart for små og store med mulighet for stor aktivitet i løyper og bakke, men også hvile og fellesskap innendørs.

Velkommen til vinterferieleir for familier på IMI Stølen Oppdal
19.-21- februar 2021!

Denne helga blir det opplegg for hele familien!  Det blir familiemøter, og barna vil også bli delt i aldersgrupper for å ha eget opplegg når de voksne har sine møter. Det blir også mange spennende aktiviteter inne og ute, mulighet for ski i bakke eller bortover, godt fellesskap, god mat og mye hygge!

Talere 2021
Vi er veldig glade for at Marianne og Øystein Berg Slettahjell blir med oss som talere på leiren i år også! Begge to har i en årrekke vært lærere ved Rødde folkehøgskole. Hele familien er aktive i Norkirken Melhus. De har vært med oss som talere to år tidligere, og det har vært en stor velsignelse! Vi ser fram til å høre hva Gud har lagt på hjertene deres for denne leiren!

Komité 2021
Ida Oline og Robert Laache, Reidun og Hans Tore Laache, Therese og Ove Steinskog, Elisabeth Helgøy (Acta) og Sissel og Ola Muan utgjør komiteen for denne leiren.

Priser (Fullpensjon inkl overnatting på flermannsrom): for 2021
Voksen: kr. 1515,-
12-17 år: Kr. 1210,-
6-11 år: kr. 760-
1-5 år: kr. 440,-
0 år: gratis
Makspris pr familie: kr. 4800,-

Tillegg for enerom (hvis tilgjengelig): kr. 300,-
Tillegg for bad på rommet (hvis tilgjengelig): kr. 500,-
Tillegg for leilighet med sovesofa uten bruk av soverommet: kr. 500,-
Leie av sengetøy: kr. 100,- pr sett
Ferdig oppredd seng: kr. 160,-

Begrenset antall plasser
På grunn av koronasituasjonen og smittervern-hensyn må vi begrense antall deltakere noe i forhold til tidligere år, hvor vi har vært nærmere 100 deltakere. Endelig grense settes over nyttår, men absolutt maks. vil være 70. Godt mulig at vi må ned på 50. Det betyr at leiren sannsynligvis blir fulltegnet ganske tidlig. Det er første mann til mølla som gjelder!

KLIKK HER FOR PÅMELDINGSSKJEMA

Mer info
Har du konkrete spørsmål, kan du ta kontakt med Ola Muan, som har hovedansvaret for leiren.
Epost: ola.muan@normisjon.no
Tlf: 40448870

Har du hørt om Acta’s leirstøtte?
Actas leirstøtte er en nasjonal støtteordning hos Acta – barn og unge i Normisjon som kan gi barn og unge mulighet til å delta på leir selv om de ikke har råd til det. Les mer om ordningen her: https://acta.no/lokallag/drift-av-lokallag/leirstotte/

BEGRENSET ANTALL PLASSER – MELD DERE PÅ NÅ!

KLIKK HER FOR PÅMELDINGSSKJEMA