SAT-7 er en viktig støtte for de troende i regionen. Gjennom kanalen får de bibelundervisning og hverdagsprogrammer der Jesu etikk eller tenkning er en naturlig del av programmet. Sat-7 har ca. 15 millioner seere fordelt på 5 kanaler, blant annet en barnekanal som er  populær på grunn av sitt ikke-voldelige innhold og SAT-7 Academy, som tilbyr undervisningsinnhold rettet mot barn som bor i flyktningleir eller av andre årsaker ikke får normal skolegang. SAT-7 er ikke parti-politiske og de omfatter alle kristne kirkesamfunn.

Sat-7 kringkaster også budskapet om Jesus Kristus på en positiv måte i Midtøsten og Nord-Afrika. Alle programmene er produsert av folk fra regionen og det gjør at budskapet lettere når frem.

Normisjon støtter sendingene på Sat-7 som er rettet inn mot folket i Iran som snakker farsi. Her er det mange nye troende som ikke har noe menighetsfellesskap og som derfor er svært takknemlige for sendingene til Sat-7. Du kan være med å utvikle sendingene slik at de når enda flere.

 

Gi en gave