– Velkommen til GF

5. juni arrangeres generalforsamlingen digitalt. – Det blir annerledes, men det åpner også for nye muligheter, sier landsstyreleder Hallgeir Solberg. 

 Meld deg på her

Landstyreleder Hallgeir Solberg håper generalforsamlingen vil bli til like stor inspirasjon og glede som tidligere år.

Det er første gang i historien at Normisjon arrangerer digital generalforsamling, men landsstyreleder Hallgeir Solberg håper likevel at den digitale samlingen vil bli til like stor inspirasjon og glede som i tidligere år. 

– Det er jo klart at det blir annerledes, det kan vi trygt si. Men det at vi arrangerer på en digital plattform kan jo også gi oss noen nye muligheter. Det vil være flere som får anledning til å være med; og med mindre reiseavstand blir det lettere å samles.  

Mer informasjon om generalforsamlingen 5.juni finner du HER.

Fellesskapsfølelsen
– Hvordan skal vi klare å beholde fellesskapsfølelsen på en digital plattform tror du?  

– Nå har vi jo fått litt erfaringer på det digitale, så jeg tror at vi skal få det til å fungere på et vis, men det blir annerledes. Det er nok flere ting vi kommer til å savne; som å treffes i korridorene og det å prates sammen, sier Solberg.  

På generalforsamlingen skal det blant annet holdes valg, godkjennes regnskap og mulig justeres i Normisjons lovverk.  

– Det som kanskje likevel er det aller viktigste er at vi møtes og lærer og inspireres av hverandre, forteller Solberg.  

Tre spennende år
Det har vært tre spennende, men også utfordrende år for organisasjonen, påpeker landsstyrelederen.

– Det har vært spennende å se en utvikling med flere menigheter som har vokst frem. Det er også noe vi kommer til å jobbe mer med fremover. Videre er det alltid spennende å se alt det som beveger seg i barne- og ungdomsarbeidet. Jeg fikk selv sjansen til å se noe av arbeidet vi gjør internasjonalt i denne perioden, og for min del var det utrolig inspirerende.  

Mer frimodighet
Å knytte de ulike delene av organisasjonen tettere sammen vil bli et viktig punkt i tiden som kommer, forklarer Solberg.  

– Hva håper du på for organisasjonen vår i årene som kommer?  

– Jeg håper at vi er en organisasjon som er offensiv med utgangspunkt i visjonen vår, som jo er tett knyttet opp mot Bibelen. At vi får enda større frimodighet og krefter til å arbeide offensivt for misjon. Både nasjonalt og internasjonalt, sier landsstyreleder Hallgeir Solberg.

Mer informasjon om generalforsamlingen 5.juni finner du HER.

Relatert innhold

Lytter til Bibelen via en app

Normisjon arbeider blant flere folkegrupper der mennesker utsettes for fiendtlige holdninger og forfølgelse for sin tro. Les om folkegruppen som lytter til Bibelen gjennom en app.

Read article "Bibelen til kristne i det skjulte"

Nå kan du søke om GUS-stipend

Er du etablert i arbeidslivet, men kunne tenke deg å ta fri for å studere Bibelen? Gå Ut Senteret har nå etablert GUS-stipendet. Søknadsfrist 20.april.

Read article "Etablerer GUS-stipend"

Fra landsby til landsby på sykkel

– Relasjonsbygging har vært en viktig del av arbeidet i Mali. Det handler mye om at vi jobber på grasrota, lærer oss språket og kulturen i landet, skriver Karen Ekern.

Read article "Fra landsby til landsby på sykkel"