Vil du være ettåring?

Tre av Normisjons videregående skoler søker nå etter ettåringer og miljøarbeidere for skoleåret 2019/2020.

6. februar 2019
Tekst Sigrid Rege Gårdsvoll
Foto Øya vgs

Både Tomb videregående skole i Råde, Gjennestad videregående i Stokke og Øya videregående skole i Melhus søker miljøarbeidere/ettåringer for kommende skoleår.

Alle de tre skolene er internatskoler, og ettåringenes oppgaver er blant annet knyttet til å sørge for at internatelevene trives og føler seg trygge. Ellers skal ettåringene planlegge og legge til rette for aktiviteter og engasjement utenfor skoletid og i helger.

Er du glad i å lede og sette i gang aktiviteter, innendørs som utendørs? Trives du med ungdom og har lyst å bruke et år sammen med dem på en av Normisjons videregående skoler? Les mer om stillingene som lyses ut på den enkelte skole her:

PS! Vil du søke opptak på en av Normisjons videregående skoler? Husk at fristen for å søke videregående opplæring er 1. mars! Les mer om Normisjons videregående skoler her!

Relatert innhold

Fra ingenting til alt

Read article "Fra ingenting til alt"

Bedre kompetanse

Vefa Mammedova og Nurana Khalilova arbeider både i Normisjons arbeid på barnehjemmet i Merdekan, men driver også Heyat Ressurssenter to dager i uka.

Read article "Bedre kompetanse"

Frukt som varer

«Dette skal du ha til tegn: Det første året skal dere spise korn som vokser av seg selv, andre året kornet som vokser av det igjen, men tredje året skal dere så og høste, plante vinmarker og spise frukten!» (Jesaja 37:30)

Read article "Frukt som varer"