Vil du være ettåring?

Tre av Normisjons videregående skoler søker nå etter ettåringer og miljøarbeidere for skoleåret 2019/2020.

6. februar 2019
Tekst Sigrid Rege Gårdsvoll
Foto Øya vgs

Både Tomb videregående skole i Råde, Gjennestad videregående i Stokke og Øya videregående skole i Melhus søker miljøarbeidere/ettåringer for kommende skoleår.

Alle de tre skolene er internatskoler, og ettåringenes oppgaver er blant annet knyttet til å sørge for at internatelevene trives og føler seg trygge. Ellers skal ettåringene planlegge og legge til rette for aktiviteter og engasjement utenfor skoletid og i helger.

Er du glad i å lede og sette i gang aktiviteter, innendørs som utendørs? Trives du med ungdom og har lyst å bruke et år sammen med dem på en av Normisjons videregående skoler? Les mer om stillingene som lyses ut på den enkelte skole her:

PS! Vil du søke opptak på en av Normisjons videregående skoler? Husk at fristen for å søke videregående opplæring er 1. mars! Les mer om Normisjons videregående skoler her!

Relatert innhold

Sel munnbind frå døropningar

I Ecuador selges klesplagg og munnbind frå døropningar, og sitron og mandarin fra midtrabbattar. Gatesalget blomstrar til tross for restriksjonar og koronavirus.

Read article "Sel munnbind frå døropningar"

– Wow, det var dette Gud mente

Direktør i det lokale selskapet R&R Services, Raul Asgarov, fikk for flere år siden et syn av mange barn på en slette. I dag leder han Normisjons arbeid på Barnehjemmet i Merdekan i Aserbajdsjan.

Read article "– Wow, det var dette Gud mente"

«Hva skjer med prosjektene nå?»

– Vi har et ansvar for de menneskene vi jobber med i misjonslandene våre. Det ansvaret håper jeg også at folk vil være med å bære med oss, selv om noe av arbeidet er redusert og det er restriksjoner og nedstengninger i mange områder, sier Internasjonal leder Tore Bjørsvik.

Read article "«Hva skjer med prosjektene nå?»"