Vil du være ettåring?

Tre av Normisjons videregående skoler søker nå etter ettåringer og miljøarbeidere for skoleåret 2019/2020.

6. februar 2019
Tekst Sigrid Rege Gårdsvoll
Foto Øya vgs

Både Tomb videregående skole i Råde, Gjennestad videregående i Stokke og Øya videregående skole i Melhus søker miljøarbeidere/ettåringer for kommende skoleår.

Alle de tre skolene er internatskoler, og ettåringenes oppgaver er blant annet knyttet til å sørge for at internatelevene trives og føler seg trygge. Ellers skal ettåringene planlegge og legge til rette for aktiviteter og engasjement utenfor skoletid og i helger.

Er du glad i å lede og sette i gang aktiviteter, innendørs som utendørs? Trives du med ungdom og har lyst å bruke et år sammen med dem på en av Normisjons videregående skoler? Les mer om stillingene som lyses ut på den enkelte skole her:

PS! Vil du søke opptak på en av Normisjons videregående skoler? Husk at fristen for å søke videregående opplæring er 1. mars! Les mer om Normisjons videregående skoler her!

Relatert innhold

God påske!

Jeg måtte ta meg selv i det, her en dag da jeg litt sånn halvspydig fikk sagt til en kamerat av meg at «det der kan du jo ikke tro!»

Read article "Troens dommedag"

Fra elev til lærer

En støttende familie har betydd alt for Ratna. De har støttet henne i målet om en utdanning, men også i troslivet har familien vært viktig. Nå vil Ratna bruke muligheten hun har fått til å gi tilbake til de som har betydd alt.

Read article "Fra elev til lærer"

Nye moglegheiter i Tambo

På reportasjetur til Tambo-skulen møter vi rektor med ein stor papirbunke i handa. Han er på veg for å levere søknad om å opprette ny studielinje på vidaregåande.

Read article "Nye moglegheiter i Tambo"