Vil du være ettåring?

Tre av Normisjons videregående skoler søker nå etter ettåringer og miljøarbeidere for skoleåret 2019/2020.

6. februar 2019
Tekst Sigrid Rege Gårdsvoll
Foto Øya vgs

Både Tomb videregående skole i Råde, Gjennestad videregående i Stokke og Øya videregående skole i Melhus søker miljøarbeidere/ettåringer for kommende skoleår.

Alle de tre skolene er internatskoler, og ettåringenes oppgaver er blant annet knyttet til å sørge for at internatelevene trives og føler seg trygge. Ellers skal ettåringene planlegge og legge til rette for aktiviteter og engasjement utenfor skoletid og i helger.

Er du glad i å lede og sette i gang aktiviteter, innendørs som utendørs? Trives du med ungdom og har lyst å bruke et år sammen med dem på en av Normisjons videregående skoler? Les mer om stillingene som lyses ut på den enkelte skole her:

PS! Vil du søke opptak på en av Normisjons videregående skoler? Husk at fristen for å søke videregående opplæring er 1. mars! Les mer om Normisjons videregående skoler her!

Relatert innhold

Velg livet

Med daglige videoer fra SAT-7 og en innovativ kampanje i sosiale medier, har kvinner blitt utfordret til å «velge livet». 

Read article "Velg livet"

Ny generalsekretær i Normisjon

BiG-rektor Kjetil Vestel Haga (50) overtar som generalsekretær i Normisjon etter Anne Birgitta Langmoen Kvelland.

Read article "Ny generalsekretær i Normisjon"

Tid for pause

Noen ganger kan det ta så lang tid å komme i gang med noe at man blir helt satt ut over hvor fort ting skjer når det først begynner.

Read article "Tid for pause"