Kom og følg meg

Tekst: Thomas Thesen

«Det går bare oppover», sier Kristin med et smil.

Kristin Sjo Førre, 20 år fra Førresfjorden, har valgt å bruke ett år på Acta Bibelskole, som er knyttet til IMI-kirken i Stavanger. Hun har vært med i leirarbeidet siden 2011 og vi har hatt mange samtaler siden da. Hva skal jeg gjøre? Hvilken skole skal jeg gå på? Hvordan ser troen ut i min hverdag? Som ungdommer flest er det mange spørsmål i denne livsfasen. Nå har hun valgt ett år på bibelskole og angrer ikke på det!

Så langt har året gitt meg en trygghet på hvem jeg er og troen min. Jeg har lært mye om relasjoner, både til Gud og til de rundt meg. Nå har jeg en mye større forståelse av hvorfor ikke alle har tenkt og oppført seg slik som jeg, sier hun med et smil.

Dette året har også gjort meg mer frimodig på å oppsøke Gud og finne ut mer om hvem Han er og hva han gjør. Vi blir en del av en levende menighet hvor jeg opplever både støtte og utfordring. Lærerne er ikke bare faglig dyktige. De ønsker også å leve et disippelliv hvor de vil se mer av hva Gud gjør. De bruker tid sammen med oss og er gode forbilder.

I begynnelsen av februar var vi på teamtur til Mandal. Da fikk vi både være med på leir og knytte relasjoner til ungdommer der. I mars reiser vi til Kambodsja. Det gleder jeg meg til, sier Kristin. Og noe av det kjekkeste er at vi får reise sammen med Kåre og Kjellaug Bødalen. De er fantastiske!

Det er ikke tvil om at ett år på Acta Bibelskole gjør noe med deg!