Acta bibelskole 25 år

Tekst: Erik Rørtveit

Rektorer reflekterer over årene som har gått fra starten og frem til i dag 25 år senere. Fra venstre: Egil Elling Ellingsen (rektor i dag), Martin Cave, Halvor Lindal, Andreas Woie og Solvår Angeltveit. (Foto: Bjørn Wang)

Lørdag 7. april ble det feiret 25 årsjubileum for Acta bibelskole i IMI-kirken i Stavanger.

Tidligere studenter og lærere var inviterte til en flott markering. Det var Finn Kolnes og Martin Cave som var initiativtakere til bibelskolen. Nytt for denne skolen var at den ble integrert i en menighet. På jubileumskvelden fikk vi høre om starten til skolen og flere tidligere rektorer fortalte fra sin tid på skolen. Og det som gjorde mest inntrykk var å høre vitnesbyrd fra tidligere studenter om hva skolen hadde betydd for dem. Else Kari Bjerva hilste fra Normisjon og understreket om hvor viktig Acta-bibelskole var for vår bevegelse. Vi ønsker Guds velsignelse over de neste årene til Acta bibelskole.

Else Kari Bjerva hilste fra Normisjon sentralt.