Soul Children er forbilledlig

Tekst: Lina Fisk Eide

På søndagen fikk deltakere på lederkonferensen og medlemmer i Storsalen feire Soul Church.

Å sitte på lederkonferanse i mars sammen med 200 ledere fra Norge og Sverige er inspirerende i seg selv.

Ledere fra ti Soul Children-kor i Rogaland var representert på konferansen. Det er en fryd å se engasjement, og å oppleve at Jesus kom til syne i alt som skjedde i løpet av helgen. For det er mye annet som kunne tatt fokus. Alle flinke sangere og musikere, eller de fine gjestene fra utlandet som bidrar til god stemning og gir så mye av seg selv. Men midt i alt er det Jesus som blir viktigst.

Verdiene til Soul Children blir løftet frem tydelig. Verdiene er *Ære Gud, *Hedre mennesker, *Prege samfunnet, *Se og bli sett, *Ekte glede og ærlighet. Soul Children, som er i stadig bevegelse, står stødig på visjonen: «Å vinne og bevare unge for Jesus Kristus gjennom sang og musikk de kjenner seg igjen i.» I løpet av konferansen ble det nye navnet for barnekorene lansert. Fra nå av kan man starte Soul Kids for barn i alderen fra 5-10 år. Det som tidligere het Pre Soul Children kan nå startes uavhengig om det finnes et Soul Children-kor fra før av. Samtidig ga man ut cd-en «Leve livet» for samme målgruppa. Nå gleder mange barn og voksne seg til festivalen i Spektrum i oktober.

«La Kristi ord få rikelig rom hos dere! 
Undervis og rettled hverandre med all visdom, 
syng salmer, viser og åndelige sanger til Gud av et takknemlig hjerte.
Og la alt dere sier og gjør, skje i Herren Jesu navn, 
med takk til Gud, vår Far, ved ham.» 

(Kol.3,16-17)