Videre med Alpha

Tekst: Inge Morten Paulsen

Et ektepar fra Rogaland valgte å gå på Alpha. De forteller om et inkluderende møte med forsamlingen. –Vi ble tatt imot som en del av familien, sier de. Alpha fikk hjelpe paret med å nærme seg Jesus, men ekteskapet og familien ble også styrket.

Vi har skrevet tidligere om «Alpha-partner», der misjonsvenner inviteres til å bli støttepartnere for Alpha og forsamlinger som bruker Alpha og Samlivskursene utfordres til å bli «partnermenighet». 80 partnere og åtte menigheter/forsamlinger har tegnet seg til nå.

Hvorfor er det viktig å snakke med deg som leser om penger til Alpha-arbeidet? Vårt oppdrag er å utruste og tjene menighetene og forsamlingene til sitt oppdrag; å hjelpe mennesker å oppdage og utvikle en relasjon med Jesus. Derfor tilbyr vi materiell, arrangerer konferanser og holder kontakt med ledere. Men sannheten er at vi kommer ikke videre uten økte ressurser.

I andre land der Normisjon arbeider, er det et godt misjonsverktøy, og et stigende antall byer og steder i Norge vil bruke Alpha. Men vi behøver din hjelp på veien dit. Derfor inviterer vi deg til å bli en Alpha-partner. Beløpet er selvsagt valgfritt! Send epost til partner@alphanorge.no for mer informasjon. Takk til deg som vil stå sammen med oss om dette viktige oppdrag!