Normimarken arrangert i skikkelig høstvær!

Tekst/film/foto: Erik Rørtveit

21. og 22. september ble Normimarken arrangert. Et fantastisk arbeid blir lagt ned blant misjonsvenner i Strand kommune for å få et engasjement for Jesus Kristus til nye generasjoner og folkeslag. Her blir det lagt til rette for inspirerende samlinger med et lokalt fokus og det blir lagt til rette for at vi skal nå langt med vårt budskap. På fredagskvelden var det mye flott musikk og sang. Og et spennende møte med Heidi Hjorteland Wigestrand, frilansjournalist fra Suldal. Lørdag var det stor aktivitet på torget med salg av flotte produkter fra gartnere i regionen. Her var det barnekor som sang og det ble holdt appell. Senere var det barnemøte med Soul Children og marken ble avsluttet med misjonsfest om kvelden. Tusen takk for et meget flott arrangement som er med og bidrar til vår visjon. Normimarken er også startskuddet for messene i vår region, og de er:

18.10. – Horvebasaren, Horve
3.11. – Minimesse, Stemnestaden
9.-10.11. – Julemesse, Hå
10.11. – Misjonsmesse, Åkra
16.-17.11. – Misjonsmesse, Haugesund
23.-24.11. – Julemesse, Finnøy
24.11. – Julemesse, Sandnes
24.11. – Julemesse, Vikevåg
Julemesse, Sand
1.12. – Julemesse, Randaberg
1.12. – Julemesse, Bru