Messetid

Fra misjonsmessa på Åkra i fjor.

November er måneden for misjonsmesser av mange slag. Først ute i Normisjon Rogaland er minimessa på Stemnestaden, 3. november. Og så går det slag i slag helt til Randaberg og Bru dagen før første adventssøndag. Nedenfor finner du nok ei messe som passer for deg. 

Messene gir store summer som monner når vi skal gi Jesus Kristus til nye generasjoner og folkeslag. Dessuten blir nye grupper mennesker involvert. De får et møte med både budskapet og misjonsarbeidet, og får være med å gi. Messene er et flott møtepunkt med mye godt yrende liv.

På misjonsmesse finner vi varer i alle farger og former

Her er messene i region Rogaland fremover:

3.11. – Minimesse, Stemnestaden
9.-10.11. – Julemesse, Hå
10.11. – Misjonsmesse, Åkra
16.-17.11. – Misjonsmesse, Haugesund
23.-24.11. – Julemesse, Finnøy
24.11. – Julemesse, Sandnes
24.11. – Julemesse, Vikevåg
30.11 – Julemesse, Sand 
1.12. – Julemesse, Randaberg
1.12. – Julemesse, Bru

Mer info finner du for noen av messene under arrangementer.