Min TFI


Hanne Andersen, en av leirlederne som var på TFI.

Tekst: Hanne Andersen   Foto: Isabel Forné

TFI (Takk For Innsatsen) er garantert et av høydepunktene i løpet av året.

Alle leirlederne samles på Vaulali i en hel helg med masse kos, fantastisk stemning, lovsang og ikke minst en pause fra den travle hverdagen.

Da jeg kom til TFI i årkjente jeg at jeg for første gang på lenge kunne slappe av og senke skuldrene.De siste to ukene før leiren hadde jeg hatt fulle dager med skole, jobb og andre ting jeg er engasjert i. Jeg hadde ikke fått tatt meg skikkelige pauser og tid med Gud, og jeg kjente at jeg ikke kunne vente til TFI.

Kveldsmøtene er favorittdelen min på Acta-leirene. Det er noe helt unikt med å komme sammen med andre troende ungdommer og kunne prise Gud.

På første kveldsmøte kjente jeg at etter noen lange uker med mye stress trengte jeg noen å snakke med. Det gikk ikke lang tid før en av lederne kom og satte seg ved siden av meg for å spørre hvordan jeg hadde det. Vi hadde en veldig god samtale, noe jeg hadde kjent et behov for lenge. Dagen etter kjente jeg behovet for en slik samtale igjen, så jeg ba om det. Rett etter møtet satt jeg igjen for å bare nyte lovsangen da en annen av lederne kom bort til meg. Begge disse lederne gjorde det på eget initiativ, men det betydde så utrolig mye for meg. Det er noe helt fantastisk og unikt med lederne.

En fantastisk helg med både nye og gamle venner, lovsang og tid til å virkelig ta en pause og fokusere på det som virkelig betyr noe – nemlig Han.