Besøk av unge som brenner for leir

Unge leirledere smitter Haugesund Soul Children med leirglede.

Tekst og foto: Lina Fisk Eide

Å få besøk er populært. Når det i tillegg er ungdommer som kommer, som er engasjerte og har en brann for noe, da fenger det litt ekstra. Haugesund Soul Children fikk besøk av ungdommer som elsker å være ledere på leir. Det var Elise Frønsdal Øien og Henrikke Sandhåland fra Acta-styret som tok initiativ til å få meg seg flere ledere.  De fortalte om mulighetene til å dra på leir i regionen og om å bli leder når alderen er der.

For å gi en følelse av hva det vil si å reise på leir så sang vi typiske leirsanger med bevegelser til, spiste god mat og skravla sammen. Gjesten i godstolen, Henrikke, fortalte litt fra sitt liv og sin tro. Hun viste oss Acta lovsangsskole sin sang og video «Han holder meg fast». Og vi slutta med en artig lek.

Hensikten med kvelden var å vise de unge at de har muligheten til å reise på leir i regionen sin. Men jeg tror kvelden ga oss mye mer enn det. For hvem blir ikke smittet av å se andre som er glade og brenner for noe. Og hvem blir ikke berørt når de hører noen fortelle om livet og troen sin. De fikk se ungdommer som bryr seg, som vil at andre skal få bli kjent med Jesus.