Gode utsikter

Tre gode dugnadsfolk på Stemnestaden

Tekst og bilde: Bodil Høie

Har du vært på et av leirstedene i det siste? Fra både Horve, Vaulali og Stemnestaden meldes det om at de har hatt fokus på uteområdet sitt. Det er verdt å ta turen for å se. Ta en vandring på bønnestien på Horve, eller sett deg ned og nyt utsikten og roen i gapahuken på Vaulali eller Stemnestaden. På alle stedene har det vært stor dugnadsinnsats med bygging eller skogrydding i høst.

Nå er det roligere dager, og tid for vedlikehold og fornyelse før aktiviteten igjen øker utover våren. Golv bones, møbler og madrasser skiftes ut, rensing av møbler, og annen vask gjennomføres, og kontrollsystemer oppdateres. Og alle melder om godt med utleie framover.

Det utføres en stor dugnadsinnsats på alle leirstedene i løpet av året. Takk for all frivillighet både i bønn og arbeid. Sammen bygger vi kraftsenter for framtida.