95 damer på Damenes helg på Stemnestaden

Komiteen for damehelga foran en stor forsamling av verdifulle kvinner.

Tekst: Aud Vihovde Hoftun / Foto: Per Hoftun

Et yrende liv og stort mangfold preget leirstedet på Stemnestaden andre helga i mars da nærmere hundre damer kom sammen til weekend. Her møttes unge og eldre, her var intenst støynivå og fredfull stillhet, latter og tårer. Vi fikk vel tilberedt og variert føde for både kropp, sjel og ånd og vi ble berørt gjennom mange sanser.

Tema for helga var: Åpen himmel over hverdagen. Gjennom inspirerende bibelundervisning kombinert med ærlige vitnesbyrd fra levd liv, ble vi oppmuntret til å leve i tillit til Guds nærvær midt i hverdagens utfordringer og stole på ham. Gud er virksom i og gjennom helt alminnelige damer akkurat der vi er. Vi kunne reise hjem til nye hverdager i takknemlighet og med forventning.

Irene Cave underviser.
Siri Bjørsvik underviser.
God kvalitet i alle ledd på Stemnestaden!