Ledig stilling

Normisjon er en misjonsorganisasjon med røtter tilbake til 1867. Visjonen vår er «Jesus Kristus til nye generasjoner og folkeslag». Vi har arbeid i Norge og samarbeider med nasjonale kirker og partnere i flere land i Asia, Afrika, Midtøsten og Sør-Amerika.

Normisjon region Rogaland søker etter

TEAMLEDER/LEDERTRENER

som vil være med å bygge og lede neste generasjons ledere.

I Normisjon region Rogaland ser vi behovet for å satse på neste generasjon. Derfor søker vi etter en person som kan identifisere seg med Normisjon sine verdier og vil være med å lede arbeidet med å utruste neste generasjons ledere. Det vil være inntil 100% fast stilling.

Arbeidsdagen vil være variert og du må ha evnen til å lede deg selv og andre. Arbeidsoppgavene handler om å være til stede i ulike miljø, lokalt, regionalt og nasjonalt, for å bygge relasjoner, lete etter talenter og utruste ledere. Vi søker deg som er samfunnsengasjert og vil være med å påvirke samfunnet ved å trene ledere i ulike samfunnslag. Du ønsker å være med å bygge Guds rike kulturer inn i neste generasjon.

Egenskaper

  • Selvstendig
  • Målrettet                                    
  • Tar initiativ                                 
  • Relasjonsbygger                          
  • Heier frem andre                        
  • Samfunnsengasjert                     

Arbeidsområder

  • Ledertrening
  • Leir
  • Organisasjon

Arbeidstiden vil variere, men det må påregnes kvelds- og helgearbeid i perioder. Arbeidet ledes av regionleder. Spørsmål om stillingen kan rettes til Thomas Thesen, tlf. 90 06 53 63 – thomas.thesen@normisjon.no, eller Erik Rørtveit, tlf. 98 21 61 40 – erik.rortveit@normisjon.no. Lønns- og arbeidsforhold følger Normisjons regulativ. Det må fremvises godkjent politiattest.

Søknadsfrist: 15.juni 2019. Ønsket oppstart er 1.august.

Søknaden sendes til Thomas Thesen, thomas.thesen@normisjon.no.

Hele stillingsannonsen finner du her