Nytt fra Galleri Sandnes

Tekst: Thor Bjørn Tjelta

Nye medarbeidere

Horve Ungdomsenter har de siste årene invitert medarbeiderne i Galleri Sandnes til grillfest sammen med dugnadsgjengen på Horve. 60 stk. var møtt frem til en flott kveld. Der kunne vi fortelle at vi i løpet av en uke fikk 3 nye medarbeidere til butikken. En har begynt og to skal begynne til høsten. Vi gleder oss. Kan du tenke deg noen timer i butikken, er det bare å ta kontakt. Vi har plass og behov for flere.

«Mandagsgjengen» priser og setter på plass i butikken. Fra venstre Ragnhild Nærland, Liv Helgeland, Ann Karin Aase og Herdis Kjosavik

Besøk fra Oslo

Anita Næss Thorängen, som er den nye lederen av Galleri Normisjon-kjeden, besøkte oss nå i juni. Hun har en runde for å bli kjent med butikkene og utveksle erfaringer. Et av de temaene hun var opptatt av er butikken som møteplass. Dette blir også ett av temaene på høstens fagdag. Ellers så var hun enig med oss i at vi har gode medarbeider som gjør det til en veldreven butikk.

Tall fra FINN

Vi legger noen av våre varer ut på FINN. I bruktmarkedsrapporten kan vi lese at i løpet av januar – april 2019 hadde Finntorget 108.790.000 besøk. I 2018 søkte 826.000 personer på sofa, 626.506 på sykkel og 424.302 på spisebord. Videre kan vi lese at to av tre norske mødre har kjøpt brukte klær til barna sine. Gjenbruk er i skuddet som aldri før.  Det har gått «Fra forbrukskam til forbruk fest» Tallene viser at vi må bli enda flinkere til å utnytte de muligheter som ligger her.

Uønskede varer

Vi er takknemlige for varene du vil gi. Varene som gis må være i orden og fungere etter sin hensikt. Mindre varer kan leveres direkte i butikken. Større varer, for eksempel møbler, må avtales på forhånd.  Vi vil da vurdere salgbarhet, lagerplass og behov.

Vi har i den siste tiden opplevd at uønskede varer i løpet av natten blir plassert utenfor butikken. Dette medfører ekstra bry og økonomiske utlegg for å bli kvitt dem på gjenvinningsstasjonen.

Vi ønsker alle våre kunder og medarbeidere en fin sommer og velkommen innom butikken, enten som kjøper eller giver. Fra mandag 1. juli – lørdag 17. august er åpningstidene mandag – lørdag kl.11:00 – 15:00.