Hilsen fra familien Amlie i Senegal

Ingrid og Einar Amlie med barna Rebekka og Johan.

Tekst: Roar Flacké / Amlie

I vårt pionerarbeid i Senegal, har vi vært velsigna med gode utsendinger fra region Rogaland. Familien Moskvil har avslutta sin tjeneste, men Jørpeland følger godt opp videre. I januar sendes familien Jøssang ut fra sin base i huskirkene på Jørpeland. Her har vi klippet fra en hilsen fra våre nåværende utsendinger, familien Amlie.

Etter en krevende høst med usikkerhet rundt framtiden til Normisjon i Senegal er det nå godt å hvile i at Normisjon satser videre i Senegal. Til tross for økonomiske utfordringer så har man valgt å prioritere et arbeid som virkelig er en respons på Normisjons ønske om å se Jesus Kristus til nye folkeslag.

Men å stå i et pionérarbeid er ikke alltid lett. For vår del har det vært mer krevende enn vi hadde sett for oss å lære seg språk, bygge relasjoner og midt oppe i alt være tilstede for barna våre i en ny kultur. Da er det godt å kjenne at man står sammen. Sammen med utsendte misjonærer på feltet og sammen med støttespillere hjemme i Norge. Det siste har vi virkelig merket denne sommeren. Vi opplever at så mange har et stort hjerte både for Senegal som misjonsfelt og for oss som familie. Takk til alle dere som ber for oss. Det er den viktigste delen av arbeidet!

For misjonærlivet, eller livet i seg selv, er ikke et solo-prosjekt. Vi trenger andre rundt oss, til å bære og til å be. Så kan vi forsøke å hvile i at Gud gjør seg selv synlig igjennom vår svakhet.