Normimarken i strålende vær!

Nok en gang er Normimarken arrangert og det gikk over forventningen på de fleste punkt, forteller Jakob Langvik. Det hele startet med konsert med Ingrid Kjosavik på fredagskvelden. Og fortsatte på lørdagen med stor aktivitet ved torget på Jørpeland med blant annet salg av grønnsaker og Tormod E Nag var på plass med Gråtassen i år også. Videre var det barnemøte på Strand Videregående skole der barnekoret Tryfena deltok. På lørdagskvelden ble det festkveld med tale av Alf Halvorsen, og  Harmoni deltok med sang og musikk.

Normimarken er starten på flere messer i regionen:

2. november: Minimesse, Stemnestaden

8.-9. november: Julemesse, Hå

9. november: Misjonsmesse, Karmøy

15. – 16. november: Misjonsmesse, Haugesund

23. november: Julemesse, Sandnes

23. november: Julemesse Vikevåg

29. november: Julemesse, Sand

29.-30. november: Julemesse, Finnøy

30. november: Julemesse, Randaberg

30. november: Julemesse, Bru