Soul Children Gathering Rogaland

300 Soul Children fra Rogaland synger av full hals.

Tekst: Lina Fisk Eide

Foto: Hans Lie

I midten av oktober var Soul Children-korene i Rogaland samlet i IMI-kirken, Stavanger. Dette er et regionalt arrangement som arrangeres annet hvert år, det året det ikke er festival i hovedstaden. 

På denne samlingen var 300 deltakere med og sang fra scenen, og en dansegruppe fra Randaberg Soul Children fremførte en dans. De femten korene som deltok møttes tidlig på formiddagen og øvde hele dagen.

I pausene var det stadig kø inn til Soul Church, et rom hvor en kunne oppleve litt mer ro, muligheten for å blant annet tenne lys, skrive bønnelapper og få en velsignelse fra to trygge og gode ledere.

Det var også en ledersamling i løpet av dagen for å hjelpe oss å sette fokus på kjernen i arbeidet, og med informasjon og tips og råd til videre arbeid i korene.

Gatheringen ble avsluttet med en fantastisk konsert der mer enn 450 gjester fikk servert et godt utvalg med sanger fra Soul Children-bevegelsen. Noen andre godbiter som for eksempel avslutningssangen Total Praise ble også fremført.  Den sistnevnte ga både gåsehud og tårer i øynene på mange i publikum. Bandet under ledning av Rolf Blomquist spilte «så det suste».

Med hjelp av de mange konsertgjestene kan vi sende en god sum til SoulMate som er bevegelsen sitt eget misjonsprosjekt.