Misjonen dør ikke ut!

Fordi det er Gud sin misjon.

Ny forening med Tormod Høie, Jarle og Ellen Stokka, Karen Midttun, Kristian Eiane, Einar og Gerny Vestbøstad.

Noen mener at tiden for de gamle misjonsforeningene er over. De unge vil ikke være med på noe slikt sies det. Ja, kanskje er det noen former og uttrykk som ikke tas videre. Men det betyr ikke at misjonsengasjementet forsvinner! Jesus Kristus til nye generasjoner og folkeslag er en visjon for både unge og gamle. Denne visjonen samler oss som bevegelse og gir oss muligheten til å være med i misjonsforeninger, barnelag, kor, menigheter eller nye misjonsgrupper.

I slutten av september ble det etablert en ny forening i regionen med fokus på India og arbeidet på Martha Maria Bibelskolen i Chondorpura og Radio Ministry i Bandorjuri. Jarle Stokka har siden 2009 bygget gode relasjoner til våre samarbeidspartnere og har gjennom årene hatt med ulike team for å engasjere og involvere seg i arbeidet. Et resultat av dette arbeidet er etableringen av denne gruppa. De tar ansvaret for Normisjon region Rogaland sin del av samarbeidsavtalen med skolen og radioen. Målet er å hjelpe dem å utruste jenter som går på skolen og evangelister som jobber i radioen til å bety en forskjell i landsbyene de er en del av. Vårt bidrag vil være utrustning gjennom læringsfellesskap og økonomi som kan gjøre det mer bærekraftig. Her er det mye spennende på gang. Vær gjerne med å be for arbeidet og invester i det.