Fermate: et pusterom

Aud Vihovde Hoftun er leder for Fermate i Rogaland.

Tekst: Aud Vihovde Hoftun

Vi lever i en tid med mange krav og forventninger. Mange stemmer prøver å definere hvem vi skal være og hva vi bør mestre. Det er lett å bli styrt utenfra. Vi trenger derfor å hjelpe hverandre til å stoppe opp og justere det indre kompasset. Hva er min egen stemme? Hva er ekko av andres stemmer? Hvor er Guds røst midt i det hele?

Fermate ønsker å være et sted for den viktige samtalen om livet og troen – et pusterom der den enkelte kan få hjelp til å komme til rette med seg selv, livet rundt seg og med Gud. Noen ganger floker livet seg til og en trenger hjelp til å sortere, legge fra seg og finne en vei videre. Da kan det være viktig å samtale med noen som kan se situasjonen utenfra og som har faglig kompetanse og erfaring. Vi vil gjerne gå med gjennom viktige prosesser.

Fermate Rogaland har samtaletilbud på BådeOg-huset i Sandnes og på Kraftsenteret på Stemnestaden i Tysvær. I tillegg har vi tilbud 1 dag i måneden på Vaulali.

I Tysvær er nå Gjermund Lygre samtalepartner i tillegg til Aud V. Hoftun.

Medarbeidere i Sandnes er: Vigdis H. Hadland, Karstein Dragsund og Aud V. Hoftun.

Alle medarbeidere har tausthetsplikt.

Du kan bestille samtale ved å ta kontakt med Fermate Rogaland på tlf. 98216181 eller via E-post: fermate.rogaland@gmail.com.