Inspirerende leder- og medarbeiderdager

«Elsket og sendt» var overskriften på Normisjons leder- og medarbeiderdager i Stavanger, 6.-9. februar.

Tekst: Roar Flacké Bilder: Acta m.fl.

Nærmere 500 ansatte og frivillige i Normisjon og Acta var med på leder- og medarbeiderkonferansen i IMI-kirken i Stavanger, 6.-9. februar. Det ble inspirerende dager med gode input, hjertelig fellesskap og velsignende Gudsnærvær. Overskriften var «Elsket og sendt», og talere som Vegard Tennebø, Anne Mari Vadset, Andreas Nordli, Egil Elling Ellingsen og Anne Birgitta Langmoen Kvelland stod for solid og levende forkynnelse. Ellers kunne deltakerne fordype seg i «spor» som Menighets-/fellesskapsutvikling, lovsang, forkynnelse, sjelesorg, diakoni, misjon, leirsteder, Galleri Normisjon, barn og familie, ungdom og Soul Children. Her er noen glimt fra helga:

Utviklingsminister Dag Inge Ulstein ble intervjuet av Erik Albert, pastor i Norkirkene i Kristiansand og Mandal.
Møtelederne Elisabeth Bru og Anne-Lin Bringaker Hynnekleiv i samtale med Nepal-misjonær Liv Wendel.
Egil Elling Ellingsen intervjuer Arne Viste under festkvelden med «god gammeldags basar».
Svein Granerud fyller 70 år 12. februar og ble hyllet for sin lange gode tjeneste i Normisjon.
IMI-kirken sørget for god mat og et hjertelig vertskap.