Anno 1950

Fornøyde fiskere på «anno leir» på Vaulali. Fisken ble rensa, steikt på bål og spist.

Tekst/bilde: Torunn Fjelde Hansen

Det er lørdag ettermiddag og det lukter fjøs i gangen på Vaulali! Det kan nok diskuteres om det lukter godt eller vondt. En gjeng har også i år vært på besøk på en bondegård i nærheten.

På denne leiren, som er for 5.-7. klassinger, prøver vi oss på litt andre aktiviteter. Foruten å gå på gårdsbesøk, fikk de i år velge mellom følgende aktiviteter: lage bilde i glasskjelleren til Astrid, strikke en «lommevenn, sy skjørt eller shorts til seg selv, tauverk, mat på bål, fisking eller å snekre seg sitt eget spill. Med andre ord mange kjekke aktiviteter. Det er kjekt når mange er med å gjør disse aktivitetene mulig. En stor takk til dere alle.

Temaet for leiren var «Skapt i Guds bilde» og all undervisning hadde dette temaet som utgangspunkt. Deltakerne fikk høre om at det er Gud som har skapt oss, og han er fornøyd med oss slik vi er. Han har også gitt oss ulike evner og talenter som vi kan bruke.

Vi har lyst til å nytte anledningen til å takke alle våre trofaste leirledere. Flere helger i året er de med på å bety en forskjell for gutter og jenter i ulike aldersgrupper. Uten de hadde det ikke blitt noen leir. Be gjerne om Guds velsignelse for disse lederne.

Vi kan love at det blir Anno også i 2021. Gled dere!