Storsalen på Stemnestaden snart ferdig

Mannsforeningen Manfred trør til med maling.

Tekst/bilder: Kørner Høie

-Vi er i rute, konstaterer byggeleder John Birger Wold fornøyd. Han hadde innkalt til byggemøte mandag og kunne konstatere at vi blir ferdig i rett tid. Maleren er ferdig for flere uker siden. Tømmermennene monterer spileveggen. Vinduer og isolasjon er på plass. I slutten av uka blir den nye foldeveggen montert. Det jobbes daglig i taket med kabler og kontakter både til lyd og lys og bildeprojektorer. På loftene gjøres det klart for ventilasjonsaggregatene. Og rørleggeren kommer stadig med rør i allslags dimensjoner som skal sørge for god temperatur i huset. Det er mye trafikk her av varebiler og folk i kjeledresser med fulle lommer av verktøy og tegninger. Til helga er det dugnadsleir for store og små. Da skal det vaskes og ryddes, for det nærmer seg første arrangement: Kvinnehelg for Israelsmisjonen. Noen karer har som mål å spikre scene på lørdag. Alt i alt: Det er glede og optimisme på Stemnestaden i disse dager.

Eikespilene blir fine i veggen mot vest.
Den glade Daniel sørger for strøm til lamper og prosjektorer.
Trofaste dugnadskarer som aldri gir opp.
Ordfører Sigmund Lier har mye godt å si om Stemnestaden.