10:13-festivalen avlyst

Koronaviruset rammer hele verdenssamfunnet, og dugnaden for å forhindre smitte pågår fortsatt. I går kom oppdaterte restriksjoner fra myndighetene for kultur- og idrettsarrangementer med under 500 deltakere.

Normisjon Rogaland har i samråd med ledelsen for 10:13-festivalen i går (30.april) besluttet å avlyse 10:13-festivalen 2020. Konsekvensen av dette er at også 10:13 Ledertrening er avlyst. Slik situasjonen nå er, og i tråd med de retningslinjer som gis fra myndighetene, er det ikke mulig å gjennomføre 10:13-festivalen.

Vi ser på dette som en riktig beslutning, samtidig som det er en tung beslutning som er tatt. Vi er mange som er engasjerte i 10:13 og som hadde gledet oss stort til sommerens store høydepunkt på Horve i august. Over hundre ledere hadde allerede sagt at de hadde lyst til å være med for å gi deltakerne en fantastisk festivaluke. Vi vet også at 10:13 er en festival som betyr mye for deltakerne, og vi er veldig takknemlig for hver eneste deltaker som var påmeldt. Vi forstår veldig godt hvis dere nå er skuffet og lei dere fordi 10:13-festivalen dessverre er avlyst i år! Flere av dere har gledet dere lenge allerede, noen helt siden august i fjor. Vi håper at dere melder dere på til 10:13-festivalen 2021 (eller 10:13 ledertrening 2021, for de som til neste år er for gamle for selve festivalen).

Epost med mer info er sendt ut til deltakere som var påmeldt eller på venteliste.

Vi planlegger for 10:13-festival i 2021, så hold av uke 32, 9.-13.august 2021!