Digitalt parkurs: Tid for to

Fermate har den store gleden av å kunne tilby et godt verktøy for å utvikle parrelasjonen: Nå kan dere følge parkurset Tid for to hjemme fra stua, når det passer dere. Og du – kurset tilbys gratis i hele 2020!

Tid for to er for alle slags par, enten dere er i etableringsfasen eller har levd sammen lenge. Gjennom kurspakken får dere tilgang til 6 digitale undervisningsbolker, som etterfølges av oppgaver som dere jobber med, hver for dere og sammen som par.

Tematikk: 

  • Fundamentet i det moderne samliv
  • Kommunikasjon – nøkkelen til forståelse
  • Forskjellene oss imellom
  • Den vanskelige praten – om håndtering av konflikter
  • Fredsprosessen – om tilgivelse og forsoning
  • Fysisk intimitet og nærhet – om den seksuelle relasjonen
  • En felles visjon for fremtiden

Tidsrammen for hvert tema estimeres til ca. 60 minutter.

Om kursholderne: Tonje og Dag William Haugeto Stang har vært sammen siden 1994. Sammen har de skrevet boken Tid for to – en samlivsbok for alle slags par (Lunde, 2015). De har også undervist og drevet samlivskurs siden 2004, og har begge lang erfaring som foredragsholdere, veiledere og samtalepartnere. Tonje er utdannet pedagog og godkjent coach, mens Dag er sertifisert relasjonsveileder (IMAGO parterapi). De er opptatt av å snakke sant om livet, byr på seg selv og har en jordnær formidling som skaper gjenkjennelse og er til inspirasjon for andre.


Kurset er blitt til gjennom et samarbeid mellom Fermate ressurssenter for sjelesorg og veiledning, Vil vekst og Kirkerådet. Prosjektet er utviklet med støtte fra Kirkerådet.  

For mer informasjon og påmelding, besøk nettsiden tidforto.org