Jesus Kristus til nye folkeslag

Agenda1 gruppearbeid i Bafoulabè, Mali.

Tekst: Thomas Thesen

Ja, du leste riktig. Det var ikke ‘nye generasjoner’ med i den setningen. Ikke fordi det ikke er viktig, men fordi akkurat nå vil jeg at du skal få med deg viktig informasjon.

Normisjon samarbeider med lokale kirker i flere land og vi har en lang og rik tradisjon når det gjelder internasjonalt arbeid. Vi er kalt til å gå ut i hele denne verden. Misjonsengasjementet er stort i region Rogaland og jeg er ydmyk over å lede en bevegelse med så mange engasjerte mennesker. Normisjon sitt internasjonale arbeid er og blir viktig fremover. Vi vet ikke hvordan det vil se ut, men våre samarbeidskirker trenger noen å gå sammen med, og ikke minst trenger vi dem. De impulsene vi får ta med oss inn i våre fellesskap har stor betydning for Normisjon.

Skal vi forvalte det engasjementet som er hos folk i regionen og engasjere nye i arbeidet, er det viktig at vi satser på dette. Derfor er det en glede for meg å kunne meddele at Roar Flacké får endret stillingen sin og blir internasjonal leder i region Rogaland. Han kjenner arbeidet fra alle sider, både som tidligere misjonær, regionleder og medlem i landsstyret. Han har en kompetanse på dette området som vi i regionen, men også andre i Normisjon, kan få glede oss over. I tillegg vil han fortsatt blant annet arbeide med fellesskapsutvikling.

Vi håper og tror at dette vil være med og løfte det viktige arbeidet som skjer i våre samarbeidsland. Vær gjerne med og be for arbeidet.