Les Agenda 3:16!

Hva skjer når privatlivet blir allemannseie? I siste nummer av Agenda 3:16 kan du lese om Kathrine Løsnesløkkens opplevelse med forbønn da mannen hennes Svein Jarle Bamle ble kreftsyk. – Historien vår spredte seg som ild i tørt gras, forteller hun. Vi spør: Går vi noen ganger for langt i vår iver etter å be for mennesker i en sårbar situasjon?

Dette temaet er hovedsaken i det siste nummeret, hvor du også kan lese om Roland Utbult som var døden nær etter at han fikk korona i vår og hvordan vi kan bruke drømmene våre som en ressurs. Vi tar også et tilbakeblikk på prosessen for 20 år siden som førte til at Normisjon ble stiftet.

Vil du lese disse sakene? Her kan du bestille dette og de neste to numrene til 99 kroner:  https://www.agenda316.no/en-fin-bladhost/  

Vi ønsker deg en fin høst!