Gunnar Thorsen til minne

Foto: Gunnar Thorsen jr.

Gunnar Thorsen fra Sandnes er forfremmet til herligheten, 97 år gammel.

Da vår datter var på sin første minileir, 5 år gammel, fortalte hun mest om en leir-bestefar på Horve. Han laget seljefløyte til alle som ville ha. Og så hadde han ei lita mus i jakkelomma som tittet fram av og til.

Og på Horve har Gunnar vært mange ganger. Han var aktivt med da Horve ble kjøpt og bygget opp på 60-tallet. Han var rørlegger og bidrog med mange dugnadstimer da, og i mange år framover. Gunnar og Solveig bidrog med mye godhet på leirer for familier, barn og seniorer. Gunnar var flink til å synge, og så spilte han på sag. En av favorittene var; Pål sine høner – i moll! For han hadde vokst opp med høner som gikk ute og gravde i molda. Det var alltid mye humor rundt Gunnar. Han var også en veldig god møteleder. Med sin lune humor og store hjerte skapte han trivsel og trygghet for mange. Og vi husker hans hverdagslige vitnesbyrd om Jesus.

Mange har hatt glede av Gunnar sitt rause engasjement rundt i regionen. Men aller mest på Elim i Sandnes som var hans åndelige hjem.

Vi sitter igjen med takknemlighet for møtene med Gunnar Thorsen!

Hans Høie