Kunstutstilling

Tekst/Foto: Torunn Fjelde Hansen

Det gledes!!! Med sine talenter, valgte Else-Marie Revheim å feire sin 75-årsdag med å glede andre. I stedet for å ønske seg gaver, ba hun dem kjøpe lodd på kunstbasar. Gevinstene her var flotte malerier malt av henne selv.

Noen gikk hjem med nytt maleri under armen, kjøpt på utstilling. Andre var heldige og vant på basar.

Grunnen til at hun valgte en slik feiring, er at hun etter sykdom føler at hun har fått et ekstra liv. Hun er takknemlig for helsevesenet her, og ønsker at også andre skal få mulighet til å få hjelp. Ved Okhaldhunga sykehus i Nepal er det mange som får oppleve denne hjelpen fremover. Nettopp fordi Else-Marie valgte å feire på denne måten.

Også Barne- og ungdomsarbeidet i Hafrsfjord sokn vil få glede av deler av pengene som kom inn

Hvor mye var det da som kom inn gjennom utstilling og basar: jo, 130 000,-.

Tusen, tusen takk til Else-Marie.