Takk for innsatsen!

Gode leirledere, som fortjener takk for innsatsen.

Tekst/bilde: Margrethe Sundvoll

Siste helga i høstferien og første helga i november har det igjen vært samlet ledere på leirstedene. Etter et år med leirer pleier vi å ha en Takk for innsatsen-leir (TFI). TFI pleier normalt å være for alle som har vært leirleder i løpet av året. Dette året har vært veldig spesielt ettersom vi har hatt en barneleir i 2020. Så istedenfor at TFI skulle bli avlyst så valgte vi å invitere alle lederne våre til en helg som handlet om fellesskap og velsignelse. Vi har til sammen vært en god gjeng som har vært på TFI. Vi har fått brukt tid sammen og snakket om velsignelsen, hvordan vi kan og er til velsignelse for andre. Leirstedene våre har fått vist seg fra sin beste side, nå når bladene på trærne har et fantastisk fargespekter. Nå er gjengen med leirledere fra TFI klare for adventsleirer på Horve og Stemnestaden. I skrivende stund ser det ut som de blir fulle av deltakere som gleder seg til og endelig reise på leir igjen.

Så vil jeg bare avslutte med og takke alle for den innsatsen du har gjort i år. Vi er med på den store dugnaden og alle fortjener en takk for det. Takk!