Vikeså misjonshus

Misjonshusforsamlingen på Vikeså har gode lokaler.

Tekst: Torunn Fjelde Hansen

Selv om det er en annerledes tid, så samles de på Vikeså Misjonshus. Annenhver mandag møtes de til Korvett og Yngres. Den ene gjengen holder til på loftet, den andre nede i peisestuen. De holder seg til gjeldende smittevernregler gjennom hele møte, både under samling, men også gjennom aktivitetene som er valgt. Godt med ledere gjør det mulig å få til kjekke kvelder for aktive kjekke gutter og jenter.

«Den yngre garde» har på eget initiativ renovert møtesalen i sommer, blant annet er scenen blitt større og de har fått plass nytt lydanlegg. Nå er det god plass til korene Soul Children og Soul Kids. Et strategiutvalg hadde nylig møte med noen av de eldre hvor de snakket om fortid, hvor de står nå, og hva som kan bli fremover.

Misjonshusforsamlingen består av medlemmene på huset, uavhengig av organisasjonstilhørighet.