Kjøkkenleder – Vaulali

Normisjon region Rogaland søker etter

KJØKKENLEDER – VAULALI

som vil være med å lage god mat og gode møtepunkt for alle generasjoner.
Vaulali er ett av tre leirsteder i regionen og ligger idyllisk til i Bjørheimsbygd på Tau. Vi søker etter en person som kan identifisere seg med Normisjon sine verdier og vil være med å lede arbeidet på Vaulali videre. Stillingsstørrelsen kan diskuteres, men vil være mellom 60-100%.


Hovedarbeidsområdene

 1. Kjøkkenleder
  Du vil ha det overordnete ansvaret for drift av kjøkkenet. God mat er det viktigste for våre gjester og vi vil gi dem gode måltider. Kjøkkenlederen vil ha ansvaret for menyene og vareinnkjøp. Du vil også ha ansvar for opplæring, oppfølging og veiledning av ekstrahjelp og frivillige. I tillegg vil det være å etablere og følge rutiner i forhold til lover og forskrifter.
 2. Vertskap
  Vi har hundrevis av gjester hvert år og vi skal møte dem med godhet og raushet. Kjøkkenleder skal være med å legge til rette for godt fellesskap og trivsel.
 3. Utvikling og drift
  Leirstedet må være i stadig utvikling og du må ha evnen til å se muligheter i markedet. Det innebærer å skape nye kontakter og tenke konseptutvikling. I tillegg vil du også være med å delta i planlegging og organisering av ulike aktiviteter, og generelt vedlikeholdsarbeid.

Egenskaper og kvalifikasjoner

 • Glad i å lage mat og erfaring med drift av kjøkken
 • Selvstendig
 • Strukturert og god på organisering
 • Nysgjerrig og læringsvillig
 • Gode samarbeidsevner og én som heier frem andre
 • Må takle travle og til tider stressete arbeidssituasjoner
  Arbeidstiden vil variere, men det må påregnes kvelds- og helgearbeid i perioder. Spørsmål om stillingen kan rettes til regionleder Thomas Thesen, tlf. 90 06 53 63 – thomas.thesen@normisjon.no eller daglig leder på Vaulali Espen Klingsheim, tlf. 95 93 24 94 – post@vaulali.com. Lønns- og arbeidsforhold følger Normisjons regulativ. Det må fremvises godkjent politiattest.
  Søknadsfrist: 31.januar 2021. Ønsket oppstart er 1.mai, men vil være avhengig av koronasituasjonen.
  Søknaden sendes til Thomas Thesen, thomas.thesen@normisjon.no.

Normisjon er en misjonsorganisasjon med røtter tilbake til 1867. Visjonen vår er «Jesus Kristus til nye generasjoner og folkeslag». Vi har arbeid i Norge og samarbeider med nasjonale kirker og partnere i flere land i Asia, Afrika, Midtøsten og Sør-Amerika.