Hva skjer?

Figgjo yngres – Bibel gitt som julehilsen.

Tekst: Torunn Fjelde Hansen

Ja, hva skjer i barne- og ungdomsarbeidet vårt når vi ikke får møtes slik som vi «alltid» har gjort?

Det har vært, og er, en krevende tid for lederne.

Noen har hatt samlinger når det har vært mulig, andre har ut fra lokale forhold tenkt at det er best å ta pause. Digitale samlinger, samling på ulike dager, mindre grupper og telefonsamtaler med den enkelte er noe av det som har vært en løsning. Flere har valgt å levere en hilsen hjem. Heldige de i Figgjo Yngres som fikk en tegneseriebibel som en julehilsen.

Fortsett å be for barne- og ungdomsarbeidet! Vi ønsker et arbeid som ikke bare handler om aktiviteter, men også relasjoner. Flere ledere frykter at det vil være litt tyngre å få medlemmene tilbake etter denne pausen. Be spesielt for dette når lag og kor starter opp igjen. Har du mulighet til å fortelle noen av lederne at du ber for arbeidet, så gjør det. Send en melding eller ta en telefon, slik at de får vite at du er med på laget! Hvem ville ikke satt pris på en slik beskjed?