Optimisme på Horve!

Tekst/foto: Hans Høie

På Horve er det nå litt stille. Det er ikke uvanlig i januar. Men denne måneden skulle vi hatt tre helger med leir, som alle ble avlyst. Vi håper ikke dette viruset hindrer oss så lenge, for de fleste helgene i år er utleid. Høsten var veldig travel med mange overnattinger i ukene og fulltegnede helger. Vi manglet en stilling på kjøkkenet, så mange måtte trå til for å mette alle munnene.

Dette blir et spennende år på Horve. Planene våre om et nytt hovedbygg, utvidelse av internat og en stor lekehall går inn i en ny fase etter flere år med søknadsprosesser. I mars blir vi ferdig med en fast installasjon der påskefortellingene kan oppleves av alle som går tur på området. Og i løpet av et par måneder begynner Siv Camilla Ottesen som daglig leder og Karin Torland som kjøkkenleder. Da har vi et offensivt lag som sammen med mange frivillige vil satse enda sterkere på Horve. Vi tror mange fortsatt vil få et viktig møte med Jesus på leir! Takk for all støtte!