10:13-festivalen

Tekst: Margrethe Sundvoll

Da er det allerede gått to uker siden vi sa ha det til 370 tweens, 147 leder og ikke minst 36 lederrekrutter. Horve ble tømt i en fart og jeg tror alle var takknemlige for uka som hadde vært. Nå har vi alle startet opp på skolen eller på jobb. Uka har fått synke inn, og historier og minner dukker opp. Her kommer noen korte historier og opplevelser som jeg har fått høre fra uka som var.

Vakt i møteteltet forteller: Møtet er ferdig, og det er åpent for forbønn. Se for deg at en guttegjeng på 5-6 stk kommer gående mot utgangen. Så snur første man på rekka seg mot gjengen og sier «vi må bare innom forbønn først». Dermed tar hele rekka en 90 graders vending og går innom forbønnsteltet før de går ut og spiller fotball på fotballbanen.

At frivillige ledere har fått bety en forskjell for deltakerne er det ingen tvil om. En mor har fortalt om en jentegjeng som har kost seg veldig på festival, med masse kjekke opplevelser og en flink gjengleder som jentene har blitt glad i.

Flere små historier kommer i løpet av de neste ukene.

Noen flere fakta om festivaluka:

  • Vi hadde 30 forskjellige aktiviteter
  • Vi var på 8 møter
  • Vi skrudde opp 46 ekstra køyesenger
  • Vi spiste 12 måltid
  • Vi pakket 124 snacksbokser 
  • Vi solgte 1406 slush
  • Vi samlet inn 37339 kr til Bangladesh
  • Vi fikk plass til 8 busser inne på Horve før vi reiste i Kongeparken

Tusen takk til alle dere som var med på å gjøre 10:13-festivalen til sommerens råeste uke!

Her kommer litt bildedryss fra uka. Ingen av bildene har sammenheng med historiene, men vi har hatt det veldig kjekt sammen.