Kjøkkenleder på Horve

I mars begynte Karin Torland som ny kjøkkenleder på Horve.

Tekst/foto: Siv Camilla Ottesen

I mars startet konditor Karin Torland på Horve. Hun har mange års erfaring som kantinebestyrer på Motland skole og har vært en fantastisk tilførsel til oss på Horve. I anledning 10:13-festivalen bakte hun 725 pizzaboller, 725 kanelsnurrer, 725 tacoboller og 550 muffins. Karin har tilført kjøkkenet en enorm arbeidskapasitet. Hun bidrar positivt til både arbeids- og dugnadsmiljøet med sitt gode humør. Karin brenner for å lage mat utendørs og gjerne på bål. Når vi dette året starter opp igjen med tilbud om leirskole på Horve vil Karin bidra til at barna får teste naturen rundt oss. Både med plukking, sanking og matlaging i naturen. Barna skal sammen med Karin lage ulike måltider på grue og bålplass.

Karin har gått inn i vårt flotte kjøkkenteam. Hun arbeider sammen med Kirsti Byberg, Anne May Haukalid og Leila Rikstad på kjøkkenet. Til sammen utgjør de en strålende stab som er til stor velsignelse for ungdommene som er kjøkkenassistenter hos oss. Vi gleder oss over en innholdsrik høst på Horve. Fra 1. august til 15. desember er vi fullbooket. Etter måneder med nedstengning og permisjoner er vi takknemlige for travle tider og fulle hus.