Hvordan går det på Stemnestaden?

Stor matproduksjon på Stemnestaden.

Tekst/bilde: Bodil V. Høie

Hvordan går det på Stemnestaden? – Det er et spørsmål som vi har fått høre mange ganger etter sommeren. Vi er i full gang, har hatt gjester de fleste dagene både helg og ukedager. Og fra 1. august har vi også fast stab på plass igjen. Else Gurine Stople og Gunn Monika Handeland er de nyeste i vår faste stab sammen med Solvor K. Sundfør, Bodil og Kørner.

Det har vært allsidige uker med selskaper, bryllup som har vært utsatt både ett og to år, korpsseminar, menighetsweekender, kursdager, skoleklasser m.m. Barnekoret har øvelse hver torsdag, ungdommene samles til ledersamling en gang i måneden og vi har startet opp med familiesamling en søndag i måneden.

De to første ukene i september hadde vi alle 8. klassingene fra Karmøy kommune, ca. 550 elever, ett døgn på leir. Da var det liv og røre, matlaging på bål, padling, ballspill, bueskyting, frisbeegolf og mange andre aktiviteter. Matlysten var på topp, og vi serverte 700 porsjoner lasagne, grillmat til alle, 700 frokoster og lunsjer før bussene hentet elevene og samtidig kom med nye elever.

Seniorperler er Tysvær kommune sin årlige senioruke. Da er Mellematkafé et fast arrangement på Stemnestaden. Vi steiker potetkaker og baker brød som serveres nybakt med sirup, sukker, syltetøy og brunost. 110 seniorer rundt bord i storsal også dette året.

Følg med på Facebook og få med hva som skjer.