Vil du fortsatt ha «Nytt fra Normisjon» i 2023?

De to siste utgavene av regionbladet Nytt fra Normisjon Rogaland har hatt en artikkel om at vi går igjennom abonnentene i databasen og sjekker hvem som fortsatt ønsker å motta bladet. I artikkelen stod det også at hvis du fortsatt ønsker å få regionbladet tilsendt i posten etter 1.januar 2023 så vil det være en SMS som sendes ut i slutten av oktober som informerer deg om hva du skal gjøre.

I dag, 31.oktober, ca. kl.15 blir det sendt en SMS til alle abonnenter som vi har gyldig mobilnummer til. I den står det at du sender en SMS til nummeret 2002 og i meldingen skriver du BLAD. Når du gjør det sier du ja til å fortsatt få regionbladet Nytt fra Normisjon Rogaland etter 1.januar 2023 også.

Har du ikke mottatt SMS-en eller trenger hjelp for å fortsatt motta regionbladet i 2023, kan du ta kontakt med oss på regionkontoret: 51682750 / region.rogaland@normisjon.no

Det er bare de som aktivt har bedt om det som vil få blad nr. 1-2023, og måten å gi oss beskjed er ved å sende SMS hvor du skriver BLAD og sender til nummer 2002. Får du ikke til det, tar du kontakt med oss for hjelp. Når du har sendt meldingen får du en SMS tilbake med svar som takker for din bestilling av regionbladet til Normisjon region Rogaland. Får du denne skal alt være i orden, og du vil fortsette å få regionbladet tilsendt i posten.