Galleri Normisjon Sandnes

Gode medarbeidere ved Galleri Normisjon i Sandnes.

Tekst: Ådne Berge

I oktober er det 10 år siden butikken startet opp i Sandnes. Etter et par år med pandemi er butikken på vei framover. I forhold til 2022 er det vekst både i omsetning og resultat så langt i år. Det gleder vi oss over. Det er økt konkurranse i gjenbruksmarkedet i Sandnes og vi har ambisjoner om å klare oss i denne konkurransen. For å utvikle oss videre har vi behov for flere medarbeidere og vi håper at noen av dere som leser dette kan tenke dere å bli med. Det følger gode opplevelser med å være i butikken, vi profilerer Normisjon på en god måte i byen og vi bringer inntekter til Normisjons arbeid.

Tilgang på gode varer er også en nøkkel for å utvikle butikken videre. Det er svært forskjellige folk som kommer innom og de liker svært forskjellige ting. Vi vil oppfordre til å komme med varer. Ting vi ikke trenger kan bli til gode ressurser for misjonen.

Har du lyst til å være med i butikken, så ta kontakt med Anne Beret på tlf. 95767319. Har du varer du vil levere så er det bare å komme innom mellom 11 og 17 (tirsdag til fredag) og mellom 11 og 15 på lørdager. Det er parkeringsplass for varelevering på baksiden av butikken. Telefon i butikken er 48869174.