Fullt hus på Soul Children Gathering Nord-Rogaland

Mer enn 70 barn og 30 ledere var med på Soul Children Gathering i Haugesund i helga.

Tekst: Lina Fisk Eide Foto: Tor-André Johannessen

I helgen var det konsert med full kirkesal i Haugesund Misjonskirke da en av regionens to planlagte Gatherings ble gjennomført. Soul Children-kor fra Vindafjord, Etne, Haugesund, Tabernaklet, Stord, Bergen, Arna, Sund barnekor samt Fitjar Barnegospel skapte Soul Children Mass Choir.  En dag full av øvelse, lek og moro, baguetter og pizza. Vi fikk også høre om Soul Mate-misjonsprosjektet med fokus på Ecuador. Helene Byholt var med fra Soul Children Sentralt og lærte ut sanger og dirigerte på konserten. Lederne hadde egen samling med ideutveksling og fikk en påminnelse om visjonen og verdiene som ligger til grund for Soul Children sitt arbeid. Dagen ble avsluttet med en konsert med herlig sang og musikk, masse liv og god stemning.