MEDARBEIDER TIL VAULALI LEIRSTED

Normisjon region Rogaland søker etter

MEDARBEIDER TIL VAULALI LEIRSTED

Vaulali er ett av tre leirsteder i regionen og ligger idyllisk til i Bjørheimsbygd i Strand, 7 km fra Tau.
Vi søker etter en person som kan identifisere seg med Normisjon sine verdier og vil være med å lede arbeidet på Vaulali videre. Stillingen er et vikariat frem til 1.juli 2024, men med mulighet for forlengelse. Stillingsstørrelsen kan diskuteres, men vil være mellom 40-60%.

Hovedarbeidsområdene:

 1. Kjøkkenmedarbeider
  Arbeidet vil i hovedsak dreie seg om matlaging til små og store grupper. Det vil være mest arbeid knyttet til helgene, men det er også behov i ukedagene. Du trenger ikke være kokk, men glad i å lage mat. Erfaring fra storkjøkken er en fordel.
 2. Vedlikehold og renhold
  Det innebærer vask og generelt vedlikehold av leirstedet.
 3. Vertskap
  Det er viktig for oss at gjestene opplever Vaulali som en god plass å være. Derfor er medarbeiderne en del av vertskapet som legger til rette for at våre verdier gjestfri, varme og kvalitet får et uttrykk.

Egenskaper og kvalifikasjoner:

 • Glad i å lage mat og erfaring med storkjøkken er en fordel
 • Selvstendig
 • Strukturert og god på organisering
 • Gode samarbeidsevner

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder på Vaulali, Andreas Rossavik Frantzen, tlf. 92095725 – andreas.frantzen@normisjon.no. Lønns- og arbeidsforhold følger Normisjons regulativ. Det må fremvises godkjent politiattest.

Søknadsfrist: snarest. Ønsket oppstart er snarest.
Søknaden sendes til Andreas Rossavik Frantzen, andreas.frantzen@normisjon.no.