Kjøkkenleder Stemnestaden

Normisjon region Rogaland søker etter

KJØKKENLEDER

til Stemnestaden leirsted

Vi søker etter en person som kan identifiserer seg med Normisjon sine verdier og vil være med å lede arbeidet på Stemnestaden videre. Stillingsstørrelsen kan diskuteres, men vil være mellom 60-80%.

Hovedarbeidsområdene:

  1. Kjøkkenarbeid
    Arbeidet vil i hovedsak dreie seg om matlaging til små og store grupper. Det vil være noe arbeid knyttet til helgene, men det er også behov i ukedagene. Du trenger ikke være kokk, men glad i å lage mat. Erfaring fra storkjøkken er en fordel. Stillingen har ansvar all matlaging, bestilling av varer, oppsett av meny til gruppene og noe kontakt med gjester. Stillingen har også ansvar for å bidra til å sette opp vaktplan for kjøkkenassistenter hvert semester. 
  2. Vedlikehold og renhold
    Det innebærer vask og generelt vedlikehold av leirstedet. Primært kjøkken og hovedbygg.
  3. Vertskap
    Det er viktig for oss at gjestene opplever Stemnestaden som en god plass å være. Derfor er medarbeiderne en del av vertskapet som legger til rette for godt fellesskap og trivsel.

Egenskaper og kvalifikasjoner:

  • Glad i å lage mat og erfaring
    med storkjøkken er en fordel
  • Selvstendig
  • Strukturert og god på organisering
  • Gode samarbeidsevner
  • Må takle travle og til tider stressete arbeidssituasjoner

Arbeidstiden vil variere, og det må regnes noe kvelds- og helgearbeid i perioder. Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder på Stemnestaden leirsted Solvor Kringeland Sundfør, tlf. 93 01 16 28. Lønns- og arbeidsforhold følger Normisjons regulativ. Det må fremvises godkjent politiattest.

Søknadsfrist: snarest. Oppstart etter avtale.
Søknaden sendes til daglig leder Solvor Kringeland Sundfør, solvor.sundfor@normisjon.no