Kvinnehelg i Bø

Normisjon i Hadsel ønsker hjertelig velkommen til den sjuende kvinnehelga i Hovden i Vesterålen 27. – 29. september 2019.

Torill Solli Haugen skal være vår forkynner i år, hun er 59 år, og er bosatt i Skien med mann og 2 sønner. Gjennom livet har Torill gjort mye forskjellig, bl.a. vært ansatt som seniorkonsulent i Normisjon, nå jobber hun som diakon i Nordberg menighet i Oslo. Hun vil tale over temaet «Mine tider er i Din hånd».

Olga Anita Seljeseth og Borghild Høynes vil dele på å akkompagnere i helga.

Hovden Misjonskirke ligger i Hovden, ei lita bygd nord i Bø i Vesterålen, og det meste av måltider og samlinger skal være her. Overnatting blir i nabobygda Nykvåg. Pris for hele helga m/helpensjon og konferanseavgift er kr. 1300.

Ta med sengetøy, håndkle, turklær og gode sko, og gjerne en termos.

Påmelding innen 12. september til Ingrid Bergquist (908 37 852).