KFskolen fikk prisen Årets skolebygg 2022

Tekst: Roar Flacké Foto: Hundven-Clements-Photography

KFskolen Stavanger har blitt kåret til årets skolebygg i Norge 2022. Skolen er karakterisert som et bærekraftig skolebygg med plass til hjerterom. KFskolen vant mot fire andre skoler nominert til prisen. En offentlig avstemning og en fagjury bestemte hvem som vant og vinnerprosjektet ble rost for å skille seg ut som skolebygg og gjenspeile den gamle trehusbebyggelsen som Stavanger er kjent for. Her er det mange som har grunn til å være stolte – skoleledelse, byggherre, arkitekt, entreprenør – og vi som er skoleeiere.

Prisen gir inspirasjon til å jobbe videre med både det ytre og det indre livet som fyller skolen. Skolen er også godt kjent for sin inkluderende profil, bygd på gode kristne verdier. Her kan du lese noe av det vi skrev før jul: https://www.normisjon.no/rogaland/2021/11/25/en-solskinnshistorie-fra-kfskolen/

Du kan lese mer om kåringen her: https://nohrcon.no/…/kfskolen-i-stavanger-er-arets…/