BEDEHUSET

By Asbjørn og Johannes

En podkast om å følge Jesus i 2020.

I denne podkasten inviterer Asbjørn Smeland og Johannes Vålandsmyr deg inn i bedehusvarmen. Her kombineres hverdagslivet mange finurligheter med troens rike skatter. Podkasten inngår som en del av arbeidet i Normisjon Region Agder.


Episode 1:

De fire B’eneI denne episoden snakker Asbjørn og Johannes om fire sentrale trospraksiser hentet fra Apostlenes gjerninger 2,42.

Episode 2:

Frykt. Inge Flaat er gjest.I denne podkasten snakker vi om frykt. Hva er egentlig frykt? Og hvordan skal vi tenke om frykt? Inge Flaat, pastor i Norkirken Nedenes og sjelesørger i Fermate er med som gjest

Hvis du ikke kommer inn på podcasten på Spotify, kan du prøve denne lenka her:

https://anchor.fm/normisjon-agder?fbclid=IwAR2LKJW43aLJ8HS3tt_R7NGoLHaU1OLZxkCXJwm_606I1k6ptgkmIT4J5So

Episode 3:

Tro og gjerninger

I denne episoden snakker Asbjørn og Johannes om forholdet mellom tro og gjerninger. Kan man ha en tro uten gjerninger? 

Episode 4:

Endetiden. Hvordan lese Johanne… 

I denne podkasten har Asbjørn og Johannes med seg tidligere bibelskolelærer og rektor Kurt Hjemdal.  Bibelens siste bok er full av symbolikk, men har likevel mye å si oss. Spørsmålet blir derfor: Hvordan lese Johannes Åpenbaring?