Ungdomsklubb på Zoom

Da Norge stengte ned 12. mars ble vi i Norkirken Grimstad nødt til å tenke annerledes om ungdomsklubben vår, F13. Vi ønsket å gi ungdommene et tilbud hvor de kunne få gode opplevelser sammen med andre ungdommer i en tid med hjemmeskole og lite sosial kontakt med jevnaldrende. Løsningen ble å samles på videokonferanse-plattformen «Zoom». Det har vært kjekt å se hvilke kreative påfunn både ungdommer og ledere har gjennomført på disse samlingene.

En har hatt gamle klassikere som «henteleken», bingo og mimelek, og nyere aktiviteter som barnebilde-kahoot, 17.mai-kahoot og «Alle mot én». Den største hit’en har vært rollespillet «mafia» som har foregått utover de sene nattetimer. Vi har selvsagt også hatt andakt og bønn på samlingene.

Zoom til tross – Det blir godt når F13 kan møtes som vanlig igjen!

Å samles på Zoom har vært et godt alternativ i denne tiden, men vi gleder oss over å nå endelig kunne samles i Norkirken igjen. For noen har terskelen blitt litt for høy til å være med på Zoom-samlinger, derfor blir det fint å kunne treffes ansikt til ansikt igjen.